Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Hygieniapassikoulutus ja -testi

Yhtenäiskoulu

Hygieniapassikoulutus ja -testi la 16.3. klo 9-16 Yhtenäiskoululla Varaa paikkasi Kasvuesedun verkkokaupasta https://kasvuesedu.fi/tuote/hygieniapassikoulutus-ja-testi/ Kansallinen elintarvikelaki (297/2021) edellyttää, että jos käsittelet työksesi helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, on sinun osoitettava hygieniaosaamisesi Ruokaviraston mallin mukaisella hygieniapassilla (paperinen todistus tai kortti).

Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi. Hygieniapassilla varmistetaan, että sinulla on riittävät perustiedot keittiöiden omavalvonnasta, elintarvikkeiden hygieenisestä käsittelystä ja säilytyksestä, mikrobiologian perusteista, henkilökohtaisesta hygieniasta ja lainsäädännöstä.

Hygieniapassikoulutus on kertausta ennakkoon itseopiskelemastasi materiaalista, ja se antaa sinulle valmiudet suorittaa vaatimusten mukainen hygieniapassitesti. Koulutus vahvistaa ja päivittää hygieniaosaamisesi lainsäädännön edellyttämälle tasolle.

Koulutuksen sisältö: mikrobiologia ruokamyrkytykset hygieeniset työtavat henkilökohtainen hygienia puhtaanapito omavalvonta lainsäädäntö hygieniapassitesti koulutusmaksu 16.3.2024 Pertunmaalla järjestettävän koulutuksen ilmoittautumisaika päättyy pe 23.2.2024. Hinta 120 € (sis. alv 24%). Koulutuksen aikataulu klo 9-16. Koulutusmaksu sisältää hygieniapassitodistuksen ja -kortin.

HUOM! Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi kuvallisella kortilla tai passilla.
Järjestäjä Pertunmaan Marttayhdistys