Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Asiointipiste

Pertunmaan asiointipiste sijaitsee kunnantalolla.

Asiointipisteessä hoidetaan Kelan, Verohallinnon, TE-toimiston sekä Digi- ja väestötietoviraston avustavia asiakaspalvelutehtäviä. Asiointipiste ottaa vastaan ja luovuttaa lomakkeita, neuvoo asian vireillepanossa ja käsittelyssä sekä tukee sähköisten palvelujen käyttöä. Asiointipisteen palveluneuvojalla ei ole pääsyä valtion viranomaisten järjestelmiin.

Asiointipisteessä käytettävissäsi on tietokone, skanneri ja tulostin. Palveluneuvoja opastaa tarvittaessa sinua laitteiden ja sähköisten palvelujen käytössä.

Etäpalvelu täydentää Asiointipisteen palvelutarjontaa antamalla sinulle mahdollisuuden asioida luottamuksellisesti viranomaisen asiantuntijan kanssa kuvayhteyden avulla. Etäpalvelu toimii ajanvarauksella, mutta Kelan etäpalveluun et tarvitse ajanvarausta. Palvelutilanteena etäasiointi vastaa henkilökohtaista asiointia virastossa. Etäpalvelun käyttö ei vaadi tietoteknistä osaamista, sillä palveluneuvoja avaa etäpalveluyhteyden.

Asiointipisteeseen voi myös jättää kunnan viranhaltijoille ja kirjaamoon osoitettuja asiakirjoja.

Asiointipisteen kautta voidaan olla etäyhteydessä Etelä-Savon oikeusavun ja edunvalvonnan toimintoihin. Yhteispalvelutehtävänä on avustaa asiakasta etäyhteyden ottamisessa.

Pertunmaan kunnanvirasto
Pertuntie 14 19430 Pertunmaa
Puh. 015 770 241
maanantai-perjantai
9.00-15.00