Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Lasten päivätoiminta kesälle 2024

Pertunmaan vapaa-aikatoiminta järjestää 2014 – 2017 syntyneille lapsille päivätoimintaa kesäkuussa viikoilla 23-25 maanantaista keskiviikkoon. Toiminta sisältää monipuolisesti erilaista toimintaa esimerkiksi liikunnan, leikkien, askartelun, luonnon ja leivonnan parissa. Toiminta tapahtuu Pertunmaan kirkonkylän lähipiirissä, kuten yhtenäiskoululla, kisarannassa ja yleisurheilukentällä. Toiminta alkaa joka kerta yhtenäiskoululta ja päättyy myös sinne. Ohjaajina toimii Pertunmaan kunnan vapaa-aikatoimen ohjaaja Marjo.

Toiminta järjestetään:

Ma-ke 3.-5. kesäkuuta klo 9-15 (ruokailu klo 11-12)
Ma-ke 10-12. kesäkuuta klo 9-15 (ruokailu klo 11-12)
Ma-ke 17.-19. kesäkuuta klo 9-15 (ruokailu klo 11-12)

Jokaiselle ajankohdalle on oma ilmoittautuminen, joten voit osallistua joko yhden, kahden tai vaikka kaikkien viikkojen toimintaan. Yhden viikon toiminnan osallistumismaksu on 20€ per henkilö. Maksu sisältää toiminnan lisäksi lämpimän ruoan. Osallistumismaksu laskutetaan.

Toiminta järjestetään vain, jos ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä per viikko. Tämä voi siis tarkoittaa sitä, että jonkun viikon toimintaa ei järjestetä, mikäli sillä viikolla ei ole tarpeeksi osallistujia. Mahdollisesta toiminnan peruuntumisesta ilmoitamme sähköpostitse mahdollisimman pian. Osallistuja maksimimäärä on 16 henkilöä. Toiminnassa osallistujat ovat vakuutettu kunnan puolesta.

Jokaiselle viikolle on oma ilmoittautuminen. Mikäli ilmoittautumisen peruu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, osallistumismaksu laskutetaan silti, ellei peruneen tilalle löydy uutta osallistujaa. Ilmoittautuminen sähköpostitse marjo.mattila@pertunmaa.fi

vko:n 23 ilmoittautuminen 20. – 27.5.

vko:n 24 ilmoittautuminen 28.5. – 3.7.

vko:n 25 ilmoittautuminen 4.6. – 10.6.

Leiri laskutetaan, joten laitathan ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot: nimi, osoite ja henkilötunnus sekä puhelinnumero)

Laitathan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Ilmoittautumisen jälkeen lähetetään tarkemmat tiedot liittyen toimintaa.

Lisätietoja päivätoiminnasta: Marjo Mattila (puh. 040 632 4370, marjo.mattila@pertunmaa.fi)